Waarom Theo Bankras Klussenbus? 

– Kwalitatief uitstekend werk
– Jarenlange ervaring en veel expertise
– Luistert goed naar de wensen van de klant en denkt mee
– Voor zowel grote als kleine klussen inzetbaar
– Vooraf een overzichtelijke offerte waar aan vastgehouden wordt
– Geen 9- tot 5-mentaliteit
– De werkplek wordt netjes achtergelaten
– Afspraken worden nagekomen

Alle klussen

Voor al uw klussen in en om het huis, schakelt u Theo Bankras Klussenbus in. Een elektrische storing? De groepenkast vernieuwen? Tijd voor een renovatie van de badkamer? Of het nu gaat om een grote of een kleine klus, Theo voert elke opdracht met evenveel zorg en plezier uit. Hij kan bogen op jarenlange ervaring en een enorme dosis vakkennis.

In zijn grijze klussenbus komt Theo voorrijden om vervolgens elke klus naar de wensen van de klant te voltooien. Meedenken doet hij graag. Hij geeft de klant zijn eerlijke advies, waar immer dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Zijn no-nonsense mentaliteit zorgt voor een prettige samenwerking. Na een klus wordt de zo nodig gemaakte ‘troep’ opgeruimd. Wie zonder stroom zit, wil zo snel mogelijk een vakman zien. Daarom is Theo goed bereikbaar en wil hij absoluut niets weten van 9-tot-5 werkdagen. Theo streeft naar tevreden klanten en slaagt daar, gezien de vele mond-tot-mondreclame, uiterst goed in.

Een betrouwbare klussenman die afspraken nakomt, daadwerkelijk enorm veel plezier in zijn werk heeft, goed bereikbaar is en kwalitatief uitstekend werk levert. Deze steekwoorden kenmerken Theo Bankras Klussenbus. Uw adres voor al uw klussen in en rond het huis.